#Størst av alt er #Kjærligheten❤.

Hoppsann!

Jeg har latt min eldste datter, fantastiske Silje Andréa(21), 'pusse opp' designet på bloggen så derfor endrer den seg litt nå.

Denne jenta kan sine saker, så jeg gleder meg til å se resultatet❤!

Imorgen drar jeg på sykehuset i Arendal noen dager. Denne ganga er det utrolig nok ikke meg, men min nest yngste datter, min egen superkunstner, Ingrid Elisa(13)❤!

Vil ikke utlevere henne her uten tillatelse, men det er etter det vi har forstått, Ikke noe å uroe seg for.

Nest eldste datter, Grete Julie(16), konsentrerer seg om skole, jobb og trening og er så flink-sender meg snapper og meldinger fra internatet og er så god❤!

Yngstejenta er ikke fornøyd med ordet sykehus i det hele tatt etter mine opphold i høst. Hun var langt fra vant til å være borte fra mamma&pappa så hun likte det ikke og selv om vi har vært 'aldersadekvat' og mer forsiktig ærlige om min sykdom, forstår hun alvoret.

Hun skjønner mer enn man skulle tro, men nå har alltid Yvonne Emilie(5) vært klok❤!

Johnny, Lise og Min uendelig kjære, nyyydelige og utrolig talentfulle sangerinne av en niese som i tillegg har bursdag imorra(19), passer på 'fortet' mens vi er borte.

Vi vet ikke om det blir 1 eller 3,4,5 dager.

Mulig det blir lite blogging da, men hvem vet.

Nå ligger jeg her i min deilige motorseng med min deilige mann, lillemor sover i senga ved siden av.

Den ordnet vi for å trygge henne etter jeg ble syk. Hun er 5 år og skal IKKE måtte ligge med tankene sine alene hvis hun trenger oss. Vi trener på å sove på eget rom 1-2 ganger i uka, men aldri under tvang.

I min situasjon er disse tingene SÅ viktige. Jeg ville gjort ALT for å se mine kjære døtre TRYGGE og GLADE HELE tida, men nå er livet som det er og vi gjør vårt beste❤.

Det som sikkert er, er hvor mye jeg elsker dem og deres trygge, gode pappa, min elskede mann-Johnny❤!

Jeg legger ved bilder av meg, Johnny og jentene, og et lite bonusbilde av meg og min bestis, Anne Eva❤!

Ønsker dere alle ro, sinnsfred, lykke og god helse.

Og som min irske "med-whippler" og venn som har vært til stor støtte for meg etter diagnosen(via støttegruppe), Jim sier(sånn cirka);

"En bekymring/frykt/sorg DELT , er en bekymring/frykt/sorg HALVERT"!

Det er noe sånt ihvertfall og har hjulpet meg i denne prosessen❤!

God natt fra meg😌!

2 kommentarer

Anne Eva Aasland

24.11.2015 kl.23:18

Igjen...lykke til i morgen!!!

Mange fine ord om dine kjære og jeg vet hvor uendelig stor pris du setter på de alle-MEN de er jaggu privilegerte som har deg også!!! Du er tvers gjennom GOD!!!!! Håper du får en god natt søvn!

Ps: Nydelig bilde av oss må jeg si ;-)

WageHopeByMiriamma

24.11.2015 kl.23:38

Anne Eva Aasland: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

WageHopeByMiriamma

WageHopeByMiriamma

40, Evje og Hornnes

Jeg en 39 år gammel, lykkelig gift mor til 4 døtre (5-21). Fikk i august 2016 mitt livs sjokk og kjemper nå kampen mot bukspyttkjertelkreft. Har operert bort svulsten (whipple-operasjon) og er nå ferdig med adjuvant kjemoterapi. Sjansene er små. Men jeg er meg-ikke statistikk og jeg gir ikke opp før jeg må. Håper dere vil være med meg på reisen.

Kategorier

Arkiv

hits