Dårlig Dårlig Dag.

Etter en tålig grei dag igår, på tross av kvalme og dårlig mage, gikk jeg rett på rævva, ærlig snakka idag. Har sovet 70% av dagen og ligget resten av tida.

Vet ikke helt hva som er galt, men regner med at det henger sammen med kjemoterapien. Håper det..

Jeg har hatt noen litt teite blod-prøvesvar fra levra mi som alltid har vært så fin og flott(bortsett fra da jeg hadde gulsott i begynnelsen av denne mørja), de er ikke dramatiske, men man blir jo en smule stressa når man i tillegg har blitt dårligere den siste tida. Onkologen min, ringte før helga fordi hun nok har følt på seg at hennes pasient, kontrollfreaken; Miriam, som alltid krever svarene utskrevet og i tillegg kan 'litt for mye' om hva som er hva, men allikevel tross alt ikke er lege, trengte å beroliges. Hun sa at det ikke var uvanlig at dette skjedde under kjemoterapi-behandling, men at de selvsagt skulle holde et øye med det. De gode nyhetene er at mine 'tumormakørprøver';"C9-19", fremdeles er under 5 et sted og at jeg heller skulle fokusere på det. Ok, så gjør man det, tenkte jeg... På fredag. Idag; ikke liiiiike sikker...

Man blir urolig, men det er ikke stort annet å gjøre enn å riste det av seg og se det an.

Har fått gode ord og klemmer av alle mine fine døtre idag og DET er det beste på jord når det i tillegg kommer sammen med tilsvarende gode ord og klemmer fra deilige mannen og gode venner!

Jeg er så UENDELIG glad i dere alle sammen!

Ellers har jeg fått et herlig kort av min nest yngste datter, Ingrid Elisa(13-PÅ FREDAG). Hun er familiens KUNSTNER. Hun sier hun trenger å tegne på lik linje med å puste og når man ser hva hun får til på en 'halvtime', skjønner man at det er mer enn viktig for henne. Hun har det i blodet, fine jenta!

Legger med bilder av kortet og en kollage jeg har laget av noen av hennes kunstverk.

Du kan se selv hvor uendelig dyktig hun er på instagram @ #art_spn_anime.

Dere vil forstå hvorfor en mor er stolt.

Har ikke mange dype tanker og vise ord å formidle idag.

Det er kanskje fordi jeg nettopp idag, strever litt med tankene selv. Eller at visdomsordene er vanskelige å finne akkurat i dag.

Jeg er uansett 'dagsform' Glad for å ha fått sett en film med min yngste og en lang 'teen-talk' med min nest yngste. Er GLAD for å ha fått gitt noen råd, godord og klemmer til henne.

Er Glad for å ha kunnet hjelpe mine to eldste med mer praktiske ting disse dagene og for at jeg og min bestis fikk presset inn en liiiten date igår.

Er Takknemlig for at min kjæreste mann gjør ALT for at vi alle skal ha det bra og håper jeg snart kan gi ham en TAKK som rekker helt til neste galakse.

Er glad for at jeg ikke er alene og at de jeg elsker, elsker meg❤!

Men idag har jeg hatt en TUNG DAG.

Så går vi videre-imorgen er det en ny dag, en ny sjanse.

Håper det går den veien jeg vil!

Håper alle dere andre finner glede og kjærlighet rundt dere og at advents-tida er flott.

Og husk;

Make it count❤

Miriam❤

Ps! Følg meg gjerne på instagram: @miriamskomedalstolen

Og facebook: @Wage hope by miriamma

#kreft #bukspyttkjertelkreft #redd #glad #barn #ungdom #stolt #kjærlighet #sykdom #håp #takknemlighet #sliten

20 kommentarer

Tom Arne

09.12.2015 kl.23:07

Klikket meg tilfeldigvis inn på bloggen din for første gang i dag og leste om deg og det du går igjennom. Ser at vi er like gamle.

Jeg håper så indelig at dagen i morgen blir en bedre dag enn i dag! Jeg håper indelig at verden smiler til deg i morgen! Jeg håper alt det beste for deg og dine! <3

Jeg skal gjøre mitt beste for å huske å skrive det til deg så ofte som mulig!

WageHopeByMiriamma

09.12.2015 kl.23:11

Tom Arne: Tusen Tusen Takk! De ordene gledet meg??!

Tom Arne

09.12.2015 kl.23:15

Ingen årsak! Og du slipper ikke unna heller for nå har jeg lagt deg til på "følger" lista mi. :) Håper du får blogget mye fremover! :) God natt! I morgen venter en bedre dag!

WageHopeByMiriamma

09.12.2015 kl.23:17

Tom Arne: Takk igjen:)

Anne Eva Aasland

09.12.2015 kl.23:25

Håper dagen i morgen vil vise at dagens bekymringer var intet <3 Jeg håper med deg,bestaste venn <3. Massemasse glad i deg!!!!!

WageHopeByMiriamma

09.12.2015 kl.23:28

Anne Eva Aasland: Takk min kjære Anne Eva<3!

Anne Hilde

10.12.2015 kl.08:20

Min venn <3 klem

lene

10.12.2015 kl.08:22

Vet ikke hva jeg kan si eller gjøre for å hjelpe deg kjære Miriam. . Håper og ber om at du går mot lettere dager. . Love u 💜

Julie

10.12.2015 kl.09:32

Det var fryktelig og lese hva som har skjedd .... husker deg som den sprudlende glade snuppa. Mine tanker går til deg. Ønsker dere en flott kjærlig jul. God bedring . Klem julie

WageHopeByMiriamma

10.12.2015 kl.11:30

Julie: Tusen Takk<3! Men nå ble jeg litt usikker. Hvor husker du meg fra-hvem er du:D?
Klem fra Meg <3

WageHopeByMiriamma

10.12.2015 kl.11:32

Anne Hilde: STOR Klem<3!!

Julie

10.12.2015 kl.12:29

Bodde på evje en del år ☺ fikk bare gleden av å møte dere noen ganger i festlig lag siden jeg dessverre ble sett på som en outsider. Har 4 barn ☺ men flyttet tilbake til tønsberg .

WageHopeByMiriamma

10.12.2015 kl.13:10

Julie: jeg husket deg i samme øyeblikk som jeg postet??! Jeg kan ikke snakke for andre, men jeg er selv en rimelig sjenert og av og til litt 'bunden' person offentlig. Og offentlig har jeg vært LITE-egentlig de siste 6-7 årene. Før det, var det gjerne bare 'i festlig lag' og jeg husker deg som vakker, smilende og blid. Jeg tar på meg fullt ansvar for å ikke ha 'virket åpen nok', men håper du tror meg på at det ALDRI gjaldt DEG. Jeg har en side som er svært 'guarded' og den dukker opp i tide og utide. Du har nok truffet den siden min om du oppfattet meg avvisende for er det noe jeg ALDRI vil, så er det å få folk til å føle seg utenfor. Jeg har en SVÆRT liten 'omgangskrets' fordi det kun er de som skjønner min 'ikke tilstedeværelse ved x antall anledninger' som 'blir i Vennskap med meg'.
Jeg FORSTÅR nemlig at det kan ha VIRKET sånn de få gangene vi møttes, men hverken jeg eller MINE venner har noengang sett ned på deg eller med vilje ikke inkludert deg.
Jeg håper Dette kan være litt oppklarende for deg og at du ikke bærer med deg smerte som det fra min kant ikke var meningen å være 'skyld i'<3!
Klem:)

WageHopeByMiriamma

10.12.2015 kl.13:10

lene: Lene-Kusine<3?

Julie

10.12.2015 kl.13:26

Går helt fint ☺ var aldri noe vondt i dere... det syns å føles på lang avstand. Jeg har nok møtt alt for mye motgang i mitt liv... så kjenner meg igjen I så alt for mye av det du sier. Du har en flott familie. Veldig flott å dele historien din og deres med oss.... tårer å latter. Stå på, jeg har tro på deg 💛

WageHopeByMiriamma

10.12.2015 kl.17:49

lene: <3 < 3 <3

synneholmen

10.12.2015 kl.23:42

Klikket meg inn på bloggen din for første gang i dag, og leste det som står under profilbildet ditt. Så utrolig sterk du er! Det at du deler historien din er beundringsverdig. Håper du og familien din får en fantastisk jul i år - det fortjener du :-)

synneholmen

11.12.2015 kl.22:44

Du vant linkerunden! Skrev et innlegg på bloggen min om bloggen din, og håper det går fint at jeg lånte to bilder fra bloggen din :-)

WageHopeByMiriamma

11.12.2015 kl.23:36

synneholmen: Tusen takk igjen<3!

WageHopeByMiriamma

11.12.2015 kl.23:37

synneholmen: TusenTusenTakk<3!

Skriv en ny kommentar

WageHopeByMiriamma

WageHopeByMiriamma

40, Evje og Hornnes

Jeg en 39 år gammel, lykkelig gift mor til 4 døtre (5-21). Fikk i august 2016 mitt livs sjokk og kjemper nå kampen mot bukspyttkjertelkreft. Har operert bort svulsten (whipple-operasjon) og er nå ferdig med adjuvant kjemoterapi. Sjansene er små. Men jeg er meg-ikke statistikk og jeg gir ikke opp før jeg må. Håper dere vil være med meg på reisen.

Kategorier

Arkiv

hits