KjemoKasper straks...

Heisann der:)!

Nå skal man til pers igjen.

Helt greit det. Så lenge det virker. Hvis det viser seg å ikke virke, blir jeg svææært skuffet->Sååå dårlig-uten grunn? Nei, den tanken orker jeg ikke å tenke en gang.

Men prøvene viser heldigvis at jeg sannsynligvis ikke har noen spredning.. Enda. Det er godt. Godt å ikke ha de mest skremmende tankene hengende over hodet HELE tida...

Nå er det siste omgang Før Jul.

Så er det ny runde I ROMJULA. Men da har min *Kjæreste svigerinne* ordnet rom for hele hurven så jentene kan nyte romjuls-shopping mens jeg får behandling og deretter har mine påkrevde og helt nødvendige avslappings-seanser etterpå.

DET ser jeg Så frem til. Ikke fordi jeg nødvendivis får være med på så mye, men de er MED meg-jeg drar ikke FRA DEM, de får KOSE SEG og samtidig er HELE Familien samlet og "på 'tur'-SAMLET.

DET er for meg utrolig viktig-Spesielt i jula

Nå sitter jeg med nåla i armen, da...

Forhåpentligvis, som ved et mirakel, er de legende..disse dråpene av 'gift' som blir sendt gjennom årene mine... Sendt dit som små soldater, skapt til å finne nettopp mine fiender. De fryktede kreftcellene...

Som kan gjemme seg absolutt hvor som helst.

Liggende på lur-gjerne over lang tid, men i mitt kreft-tilfelle, som oftest kort. Gjennomsnittlig levetid etter Whipple; 21 mnd.

Ble forleden bla løyet om i diverse fantasifulle vendinger og til og med underveis, anklaget for å bruke bloggen som 'et sted å få sympati' og for å kunne sutre offentlig over hva som ifølge 'Min syke, løgnaktige og forvridde' sjel måtte finne på å gulpe opp:D!

Det ble spådd at jeg kom til å "bruke også disse utsagnene" for å få sympati, for å være mitt løgnaktige selv og fordi jeg rett og slett ikke kan ha noe annet å skrive om."

Jeg tenkte; "Hvorfor Skuffe denne ærlige og redelige personen, som kun vil opplyse verden om hvor fæl og uærlig jeg har vært?!"

Så jeg fortsetter på mitt vante vis med å fortelle om følelser, barna, ting som skjer rundt og i meg og mine kjæres liv.

Jeg velger til og med å fortsette å fortelle om hvor tungt det er å ha denne diagnosen, hva behandlingene gjør med meg og hvor redd, liten og SKYLDIG jeg til tider føler meg.

Ja, det er vondt å bli anklaget for å være en annen enn man faktisk er, men jeg har bevisene. De som lurer kan få se. Jeg NEKTER Å SYNKE DIT NED, som vedkommende er-jeg skal ikke offentliggjøre NOE-har offentliggjort en annen-i en HELT annen sammenheng, og beklaget for det. Det var ikke mulig å nå igjennom, så vi ga opp... Bare for så å bli angrepet på nytt. Offentlig. Og DERETTER bli anklaget for at ANDRE reagerer på våre vegne over det ufine i uthengingen av OSS. "PROBLEMET"(egentlig ikke store problemet, men...) er at vi ALDRI HAR offentligjort denne personen. Hun gjorde det selv og er nå sint fordi opgulpet hun kom med ble dårlig mottatt. Hva 'på privaten gjelder', blir vi anklaget for å aldri 'gi oss'. Vel, man blir overhøvlet med diverse anklager og når man spør om eller setter spørsmålstegn ved og ber om videre forklaring, bes man 'holde kjeft'(nei, du sa ikke det ordrett, jeg VET det;)). Når man anklager mennesker MÅ MAN vente å bli spurt om forklaring. Når man sier seg selv i mot, MÅ MAN regne med å bli konfrontert med det. Sånn er livet. Punktum:)!

Se der:)! Behandling over. Tida gikk fort idag. Nå har jeg to timer før jeg blir dårlig ut fra erfaring og de skal NYTES:)

Jeg håper forresten jeg er SÅ God I løpet av juletida eller ihvertfall etter behandling i mars at jeg kan besøke Evjes allers koseligste serveringssted kveldstid, 'Aases Verden'. Anbefaler(helt frivillig) dere som har et stopp på Evje eller ikke bor langt unna, å ta turen opp på en alltid koselig 'tur ut'. Det er OFTE fantastisk Live-musikk og eierne, Jannik og Aase er et herlig ektepar jeg faktisk har kjent hele livet. 'Sommer på Aases' er for eksempel en uforglemmelig opplevelse, og alene verdt turen til lille Evje:)! Jeg drikker ikke alkohol lenger av naturlige årsaker, men stemningen alene fikser biffen:)!

Det var dagens anbefaling

Ha en deilig førjulsdag, mine FANTASTISKE støttespillere. Dere som har sett min/vår kjerne, min/vår natur og løftet meg opp da jeg trodde jeg var ubønnhørlig 'svertet'.

Det går fint med oss pga ALLE DERE SÅ GODE MENNESKER

Stor GLAD klem,

Miriam

"Aases verden" på siste bilde.

12 kommentarer

Berit

15.12.2015 kl.15:32

Sterke, modige og gjennomærlige Miriam! Håper du får en litt bedre "etterpådag" enn sist. Krysser det jeg har for at det går bedre. Stor klæm fra mæ. <3

WageHopeByMiriamma

15.12.2015 kl.15:52

Berit: snille, varme og utrolig stabile Berit-VENN<3!!!

Viv

15.12.2015 kl.17:17

Du er speciel min kære!!!! Hvis nogen tror man joker med din sygdom , viser det hvor lidt den person har i øverste etage, om du forstår ;-) Ja du er bundærlig som Berit skriver, men det hjælper en rød viking som jeg til at forstå dine tanker omkring sygdommen samt livet, hvilket jeg kun ser som en gave du deler med os alle <3 Jeg tror, (du må rette mig hvis jeg taget fejl) at din måde at bearbejde det faktum at du har en sygdom, som du i værste tilfælde kan dø af, er ved at få alle tanker ned på skrift, altså få dem ud af hovedet og ned på bloggen her feks. Du må ikke bruge tid eller kræfter på folk som ikke vil dig noget godt, de er ikke dit venskab værd!!! Nu kommer nogle dårlige dage , herefter kemoturen i dag, men hvis vi er heldige så vil du have det bra selve juleaften, det vil jo være lykken i sig selv søde <3 Masser klem kys og kram fra mig <3 <3 <3

WageHopeByMiriamma

15.12.2015 kl.17:30

Viv: Du og Jeg er to alen av samme slag, Kjære Viv<3!
Du Er bare sterkere og mer jordnær, mens jeg som regel svever en halvmeter over jorden:D<3!!!
Er SÅ GLAD I DEG OG DINE, Kjære deg<3!!!
Takk<3!!!

15.12.2015 kl.19:30

Kjære Miriam❤️ Har valgt å ikke skrive når alt styret var som værst. Håper du vet at kun noen få mennesker er så smålige at de angriper folk som er på det sårbareste. Alle vi andre ønsker kun godt for deg og dine❤️ Kan ikke si jeg vet hva du går gjennom men tenker mye på deg. Stå på😊 Håper du får en flott jul sammen med dine🎄☃🎅🏻 Stor klem❤️

Julie

15.12.2015 kl.23:18

Er det mulig!!! Men dessverre ikke sjokkert ... heller vandt til sånt.... å heve seg er lett..å leve videre... å ikke bry seg syns jeg er litt vansklig, for jeg blir så skuffet over mennesker.. blir så sint .... nei søte Miriam....de har det sikkert ikke så bra selv,siden de må ta det utover uskyldige mennesker. Det har jeg lært. Du er tøff.. bein i nesa og stort hjerte ☺ kjør på. Stoooor god bedring klem.

16.12.2015 kl.00:36

Kjære deg! Jeg kjenner ikke deg, men kan ikke forstå at noen kan kritisere deg for å lufte dine tanker og følelser i denne vanskelige tiden. Jeg ønsker alt godt for deg og dine kjære og vil fortsette og følge deg. Varme ønsker og klemmer.

WageHopeByMiriamma

16.12.2015 kl.06:50

Anonym: <3 <3 <3

WageHopeByMiriamma

16.12.2015 kl.06:50

Julie: <3 <3 <3

WageHopeByMiriamma

16.12.2015 kl.06:51

Anonym: Takk & klem <3

Laila

16.12.2015 kl.19:37

Noen personer har det virkelig ikke godt med seg selv når de føler at de må tråkke ned andre. Det de ikke skjønner er jo at de viser "hele verden" at de selv er langt nede.

er igrunnen ganske så triste og patetiske mennesker!

Jeg beundrer ærligheten din på bloggen ( og hvorfor ikke være ærlig? Du har jo hverken noe å skjule eller skjemmes over) Håper du får en fin julehøytid.

WageHopeByMiriamma

17.12.2015 kl.07:36

Laila: Tusen Takk<3

Skriv en ny kommentar

WageHopeByMiriamma

WageHopeByMiriamma

40, Evje og Hornnes

Jeg en 39 år gammel, lykkelig gift mor til 4 døtre (5-21). Fikk i august 2016 mitt livs sjokk og kjemper nå kampen mot bukspyttkjertelkreft. Har operert bort svulsten (whipple-operasjon) og er nå ferdig med adjuvant kjemoterapi. Sjansene er små. Men jeg er meg-ikke statistikk og jeg gir ikke opp før jeg må. Håper dere vil være med meg på reisen.

Kategorier

Arkiv

hits