Tilbake til virkeligheten.

Hei gode mennesker

Her er Jeg igjen.

Litt sliten enda, litt "andpusten" på et vis.

Men full av takknemlighet for å ha fått oppleve drømmen om en tur med hele familien til et sted så tilnærmet paradis jeg bare kunne ha drømt om.

 

For Paradis VAR DET

 

 

Her er vi i minibussen til Anne Eva og Max. Max var SÅ SNILL å kjøre oss til og fra flyplassen. Takk, Max❣

Og her er vi å se på flyplassen, noen mer spent enn andre, før flyreisen😄❣

Flyreisen gikk forøvrig som smurt selv om 'noen' måtte puste litt ekstra og et par tårer Av redsel måtte tørkes.

Og da vi kom frem til Tyrkia, sto en minibuss klar til å kjøre oss til paradiset.

Lyra resort&Spa

http://www.trivago.no/go/a518s78

 

Jeg var helt ekstatisk da vi var fremme og tok disse bildene i de tidlige morgentimene før jeg sluknet et lite BEL frem til frokosten🙂!

Frokosten var, som ALLE MÅLTIDER, FANTASTISK❣❣❣

Vi kjøpte reisen av Allinclusive.no og var hjertens fornøyd med servicen.

https://www.facebook.com/allinclusive.no/

Håper å få mulighet til å bruke dem for å komme dit igjen🙂❣

Her er hotellet ovenfra

http://www.trivago.no/go/a518t6t

NYDELIG🙂❣

Dette stedet var for oss ikke like luksusvante som mange andre, Så mye paradis at jentene mine etter eget sigende, ikke synes klær og stæsj er like viktig lenger.

Og bare det er jo en kunst når det kommer til unge jenter/kvinner nå til dags. Heretter vil de SPARE penger de har tjent. Så de kan reise.

Jeg er så glad for at de fikk denne opplevelsen SAMMEN med meg og med hverandre.

Vi smilte, lo, lekte, badet, opplevde, kranglet, var innom sykehus(nei, ikke jeg denne gang), gråt og var SAMMEN. SÅ OG SI HELE TIDEN, var vi SAMMEN

Jentene mine ville være SAMMEN med oss og jeg er så GLAD for nettopp det.

 

 

 

 

 

Hotellet hadde egen strand, eget minitivoli, eget vannland, et fantastisk bassengområde med aktiviteter hele dagen, mange spisemuligheter, friskpresset juice-bu, barneklubb hvor de ansatte, dersom hun ikke kom når noe ekstra gøy skulle skje, kom løpende rundt og LETTE etter vår lille Yvonne Emilie som slettes ikke kunne kommunisere via språk med dem, men som de allikevel behandlet som en helt spesiell prinsesse og som ble glad i dem alle og jeg våger å si; Vice/versa. De hadde 1 1/2 time kun viet til de små HVER ENESTE kveld. Da hadde de show for oss voksne og lærte utallige danser og oppvisninger. Yvonne Emilie ble etter hvert et lite midtpunkt i disse showene og det var nydelig å se henne kose seg så uendelig mye.

Etter barneshowet, var det HVER KVELD show for alle og vi fikk opplevelser for livet.

Thank You animationteam❣❣❣

 

video:video

 

 

video:video

 

Jeg hadde forøvrig ikke råd til å ta i bruk spaet og få massasje slik som planlagt-det var litt for dyrt for oss, og jeg slo det fra meg, men etter en uke, hadde vi knyttet så mange fine kontakter med mange av de ansatte ved hotellet at jeg ble hentet ved bassengkanten.

De ville gi meg 6 timer med behandling for under 1/3 av prisen.

De syntes jeg skulle ha det etter å ha hørt 'rykter' om min sykdom. Jeg oppdaget at mange av dem hadde vært innom min "Wage hope.." via Instagram osv og de fikk fort vite hva vi hadde vært i gjennom det siste året.

Dermed fikk jeg(og Yvonne Emilie) løst opp såre og vonde muskler og en overmadrass fant veien til sengen vår etter kort tid fordi de fikk vite at jeg slet med ryggen.

Thank You, Erna❣❣❣

De behandlet oss med en godhet og varme jeg sjelden har opplevd og vi følte hver og en av oss at vi var 'hjemme' på et vis.

Vi voksne og lillemor gikk relativt tidlig til sengs omtrent hver kveld for så å stå opp ved hanegal for å innta den vidunderlige frokosten sammen.

Jentene var Stort sett LITT senere (men bare LITT) enn oss, både til sengs og til frokost, men siden de tre eldste hadde eget rom ved siden av oss, gjorde det ingen ting. Hotellområdet føltes så trygt at vi aldri hadde reservasjoner ved å la dem være ute litt lenger enn oss og de behandlet tilliten vi ga dem med den beste respekt.

Selvsagt ble det litt knuffing og diskusjoner,som seg hør og bør ved en familieferie med både voksne, ungdommer og barn, men vi hadde ingen problemer med å løse knutene og var på kort tid tilbake til smil og latter❣

Maten VAR virkelig VIDUNDERLIG❣

Jeg måtte til tider trekke meg LITT tilbake for å puste og hvile litt, Spesielt den første uka.

Det var nok et lite sjokk for min utslitte kropp og å plutselig skulle leve og bevege seg igjen, men også for mitt følsomme sinn-å skulle være glad og sorgløs etter så lang tid med vonde tanker og triste følelser... Det var en omstilling, men en god en.

Men da uke to ankom, kjente jeg kreftene begynne å returnere og jeg skulle gjerne hatt en tredje uke der og da. Det var så GODT å kjenne at jeg begynte å 'virke' igjen. At sol, lykke, liv Og smil vekket meg langsomt 'til liv' igjen og energien kriblet søvnig i hver cm av kropp og sinn.

 

 

Båtturen var kort og ikke så innholdsrik, men vakkert Og koselig var det❣

Vi gjorde ikke så mye 'spennende'.

På forhånd hadde jentene 'advart' om at de jo nok ville ut på eventyr en del og vi hadde avtalt at jeg skulle bli med på LITT, men at så Johnny skulle ledsage dem når jeg trengte litt ro.

Dette var en overflødig avtale. Vi var nemlig så glad og komfortable på det store, flotte og innholdsrike hotellområdet som Lyra resort and spa og dets ansatte hadde å tilby, at vi en uke inn i oppholdet så overrasket på hverandre og innså at vi ikke hadde "lengtet ut" en eneste gang!!

 

Grunnene til dette var mange. Det hadde å gjøre med aktiviteter fra de vidunderlige menneskene i 'The animation team', maten fra de herlige kokker og servitører ved restauranten og massasjene fra nydelige Erna fra Indonesia, ansatt ved spaet, som da var under ombygging og som derfor gjorde sin magiske jobb på den private stranden i en liten 'hytte'.

 

Den første uka var ikke sesongen helt i gang enda og det var få mennesker på hotellet-ihvertfall langt færre enn da sesongen begynte for fullt litt inn i 2. Uka.

Vi fikk dermed muligheten til å 'bli kjent' med noen av de ansatte som jobber SÅ hardt for at deres besøkende skal få en uforglemmelig ferieopplevelse.

Det satte vi stor pris på og jeg TROR de også syntes det var litt spesielt. Jeg så hvordan MANGE besøkende behandlet dem som 'undersåtter' og det gjorde ikke vi-noe jeg tror ble satt stor pris på.

Vi var også de ENESTE nordmennene der under HELE ferien og det var også ganske morro.

Thanks to all of the WONDERFUL people at @lyraresortandspa for giving us the time of our LIFE. Hope to be back some day SOON❤❣

Vi badet, spiste, gikk turer, shoppet litt(selvsagt), tok en båttur, et par turer til byen, et lite døgn på sykehus med Nest eldste-noe jeg ikke anbefaler, men som tross alt gikk greit etter en haug antibiotika og noen tlf til forsikringsselskapet. Johnny ble hos henne siden jeg taklet sykehus svært dårlig der Og da(Takk, kjære!), vi var ganske enkelt FAMILIE og vi nøt hvert øyeblikk borte fra sykdom, sykehus, cellegift, redsel, sorg og alt den siste tiden har bragt med seg.

Nå er vi hjemme igjen. Vi har som dere ser hatt en fantastisk tur og vil IGJEN takke alle som gjorde det mulig. Mamma&pappa, onkel Bernhardt og alle dere andre❣❤❣

 

Vi har fått flere utfordringer enn vi trodde var mulig. Tiden fremover blir utfordrende den også siden vi nå vet at min kjære kjære pappa også er alvorlig syk.

Sykdommen min viser seg å være genetisk.

Elsker deg pappa-min. Og mamma også. Sterke mamma

Kjære Lise-mor jobber med å finne noen som kan hjelpe oss med å finne ut hvordan vi kan stoppe dette for resten av familien i fremtiden.

 

Dette i tillegg til at min nest yngste datter strever med mangfoldige problemer som følge av borrelia osv.

Men vi gir ikke opp... ALDRI❣❣❣

Vi har fått til en tur i dyreparken med beste familien Aasland/Gaskell og kost oss i norsk sommervarme også. Det er godt å nyte gode venner og familie nå.

Og til høsten har vi nok ei skolejente❤❣

Vi ble minnet på å LEVE mens vi gjør det, aller mest jeg, tror jeg. Og det planlegger jeg å fortsette med så lenge jeg kan❤❣

Klem fra meg og husk;

Make it Count💜💜💜!

 

 

 

 

#allinclusive.no @allinclusive.no #ferie #holiday #lykke #sorg #kreft #rehabilitering etter #cellegift #lyraresortandspa @lyraresortandspa #familie #døtre #kjærlighet #travel #drømmeferie #samhold #minner #memories #venner #Takk

#Håp #liv #leve #wagehope #wagegopebymiriamma #bukspyttkjertelkreft #kreftkamp #Kjempforlivet #HJELP meg å få

#immunterapibehandling #immunterapivaksina

4 kommentarer

Mannen til denne vakre damen❤️

03.06.2016 kl.16:05

Tusen takk for deg❤️ Og tusen takk for en fin tur❤️❤️❤️ Og tusen takk alle sammen som hjalp oss sånn at vi kunne gjennomføre denne turen💜💜💜

Julie

08.06.2016 kl.22:21

💙💚💛💜

WageHopeByMiriamma

08.06.2016 kl.22:23

Julie: <3<3<3

Skriv en ny kommentar

WageHopeByMiriamma

WageHopeByMiriamma

40, Evje og Hornnes

Jeg en 39 år gammel, lykkelig gift mor til 4 døtre (5-21). Fikk i august 2016 mitt livs sjokk og kjemper nå kampen mot bukspyttkjertelkreft. Har operert bort svulsten (whipple-operasjon) og er nå ferdig med adjuvant kjemoterapi. Sjansene er små. Men jeg er meg-ikke statistikk og jeg gir ikke opp før jeg må. Håper dere vil være med meg på reisen.

Kategorier

Arkiv

hits